Jobb imorgon!

överlycklig, skrev ju in mig idag på nya bemaningscentralen för barnskötare idag och har redan 6 stycken bokningar! UNDERBART!! imorgon redan blir det jobb, känns fett najs! så imorgon kör vi järnet nu ska pengarna ramla in! :)

Its monday darrling!

Idag var till och med jag uppe tidigt! kan ni tänka er! Jag var och vart inskriven i nya vikariepolen för barnskötare, hoppas få in lite pengar iallafall :)
Återkommer med bilder på grillningen senare idag! :)
Igår var vi på ikea och införskaffa lite inredning och annat gött att ha! jag fick lite mani och städa ur skåpet i köket och gör fint där istället :)
aja, nu ska jag fixa med lite vuxen grejer, cya!

Grillning på G!

Tjolla hopp! idag är en bra dag :) vi hade först mysmorgon... sen fixa vi travet och lämna in... Sen vart det handla på maxi till kvällen :)
Och idag gjorde jag och Niklas hemmagjord Tzatziki! vart lite för mycket vitlök men det e ju gott hihi!

Ikväll blir det grilling! nam nam :) kommer bli riktigt gott.. Nu ska jag kolla på fredagens avsnitt av BB tjarrå! :)


btw dem här skorna vill jag ha!!

Farmor jag saknar dig! <3



När det är som jobbigast då saknar jag dig som mest! Önskar du fortfarande fanns kvar hos mig! du var min  hjälte!


Ill see you again!





Jo Dee Messina - if heaven was needing a hero

Hjärtoperationen, suck

Besviken är väl det ord som omfattar det mesta jag känner just nu! Vet inte vad jag ska tänka eller vill tänka..
gjorde ju om hjärtoperationen i Tisdags, och den "misslyckades" denna gången med, dem fick inte bort "banan" denna gång heller, läkaren sa till och med att det här var den svåraste banan han har sett. Så efter 4 timmar av smärta och oro och psykisk påfrestning var det bara att sätta plåster och skit för att sen bli liggandes i sängen innan hem gång. Det blir alltså en tredje operation för min del, en operation som skulle vara så himla lätt att göra och inga konstigheter bla bla bla har nu visat sig vara ap svår och att jag kanske kommer få men senare i livet pga av mitt sketna as dumma hjärta! Varför kan du inte vara normal för!

Kan inte riktigt beskriva vad jag har för känslor inombords, är besviken, arg och ledsen.. vet inte vad jag ska tänka eller känna. Får bara hoppas att tredje gången gilt funkar, för en fjärde operation pallar jag inte, klarar knappt av en tredje.. Funkar det inte tredje gången skiter jag i det, då får jag väl dö i förtid med slitet hjärta eller vad det kommer bli med det. Just nu skiter jag i det, orkar inte bry mig jag får ändå allt skit på mig så varför bry mig om det här! vet inte om jag vill gråta eller bara skratta. vet inte längre, orkar inte längre


Nej nu skiter vi i det här och ser lite positivt på saker ist.. Har inte bloggat på några dagar, har lixom inte orkat är helt slut i kroppen och har förbannat ont i ljumsken efter operationen, men ikväll blir det redig tjejkväll de ska bli kul :)


Sen vet jag inte vad som kommer hända mer i helgen, det återstår att se!
Hoppas ni har det bra! pöss

bjuder på en "dött.foster.i.ägget.var.ju.inte.vad.vi.hade.förväntat.oss" bild

LA lalalala

At the baggage claim, you got a lot of luggage in your name
When you hit the ground, check the lost and found
'Cause it ain't my problem now
I can't carry it on, I've got a lot of troubles all my own
It's all over the yard, in the trunk of the car,
I'm packin' it in so come and get it.
At the baggage claim, you got a lot of luggage in your name
When you hit the ground, check the lost and found
'Cause it ain't my problem now
I can't carry it on, I've got a lot of troubles all my own
It's all over the yard, in the trunk of the car,
I'm packin' it in so come and get it.

His fist is big but my gun's bigger
He'll find out when I pull the trigger

FIGAROOOooOOoooOO


Påskafton

Hej hej!
ursäkta för sent inlägg men har varit lite upptagen idag :)

gårdagen kanske jag ska berätta om hihi :) sov typ halva dagen, sjukt skönt var det! vi var ju hos Carros kompis simon i torsdags så vi kom hem lite sent. Sen så satt jag och fixade Qlgil videon sen kom Millus, simon, simon 2 och carro, vi käka kolla Tvn och hade det allmänt bra.. Sen till den stora grejen igår


JAG SKALLADE SOFFAN, tyvärr vart det soffan - jag 1-0, trodde först näsan gick av, den hade antagligen gjort det om jag träffade några millimiter längre ner, men nu i stället så har jag ett stort rött märke på näsan och svullen och det gör ont som in i %&@¤ om jag får säga det själv, men så kan det gå.. skulle kitla niklas och slängde mig på han och där var soffkanten, somliga straffar Gud snabbt hehe..


Idag då! jo först vart det lega och dega sen drog vi till Niklas mamma på påsklunch (gott) sen drog vi hem, somna av alvedon och allt så sov en stund, sen nu har vi varit på maxi handlat gott till kvällen, och nu inväntar jag millan så får vi se vad som händer sen :)

Hoppas ni har haft en bra Påsk..
GLAD PÅSK PÅ ER ALLA FINISAR!!



Qlgirl is back!

Nu är den här, den ni alla har väntat på! dagen är här Dagen med stort D! vi välkomnar tillbax QLGIRL! Efter några år av tystnad, sorgen har vart stor, vi kommer aldrig glömma "känn på lampan" och de andra vloggarna, men nu, nu är den stora väntan över! Låt mig presentera "Qlgirl goes 80tal"! Njoy!
dela, älska skratta hata gråt gör det ni vill!
OBS NU FINNS DET ÄVEN EN FLIK SOM HETER QLGIRL UNDER HEADERN, BARA ATT KLICKA DÄR SÅ KOMMER NI KOMMA TILL ALLA QLGIRL VIDEOS SOM JAG KOMMER LÄGGA UPP! HARRE!

Vlogg på G... QLGIRL IS BACK!!


sjukhuset hej hej

Vart på sjukhuset nu på förmiddagen, därför har jag inte kunnat blogga och svarat på kommentarer innan.
any who

Nu är jag hemma igen och inväntar Niklas så vi kan åka och köpa käk, sen är millan påväg in hit, så ska leka med henne idag :)

Ikväll blir det antagligen att vara med carro maxe, skulle ta några glas och ha det trevligt :)


Solen skinner och himlen är blå och jag är glad :) hehe har inte så mycket att skriva om just nu, men återkommer nog senare under dagen med lite updatering till er :) (ni börjar ju bli en hel del som kollar in, kul tycker jag)


btw fick ta blodprov och sånt idag, jag som hatar nålar, usch.. synd at det inte var en sån här spruta jag fick ;)

ny favorit låt! <3





Klart där ser man ;)

Nu är han färdig klippt, och har åkt till en kompis.. då passade jag på att ta en lång dusch med hårinpackning :) och rakade bennen, n u e jag fräsch :) hehe och nu goar jag mig med lite påskgodis och pepsi max! :D

vart överlycklig på maxi idag att alla mina favogodisar fanns! dem hade precis fyllt på ! e de awesome eller vad! :) brukar alltid vara slut annars när det är extra pris... haha nu känner jag mig som en lite tjockis som blir överlycklig att hennes godis fanns... stackars människa! men aja det bjuder jag på! ;)


VAD ÄR DITT FAVORIT GODIS??

bjuder även på ful-bilder på mig, alltid lika skoj ;)

jag.är.duktig.idag!

Idag känner jag mig duktig! :) gick till maxi idag istället för att ta bilen, *klapp på axeln till mig* :)
Vart helg handlingen så Niklas fick komma med bilen och köra hem varorna, orkar inte bära så mycket hehe..
Ska ta och baka snart, blir maltesers kladdkaka och chokladbollar ! mumms
sen ska jag klippa Niklas hår oxå, han tycker det har blivit lite långt nu, så då tar vi fram maskinen så fixar jag till snyggingen :)
Imorgon ska jag in till sjukhuset igen och ha samtal inför operationen, hoppas på att jag kommer ihåg allt jag vill fråga och så. Men de ska nog gå bra :)
Nu ska det klippas hår hare!

sheeet

Sjut trött vart jag nu helt plötsligt somnar typ vilken sekund som helst, är det okej att sova en stund vid 2 på dagen? känner mig som ett litet barn som behöver ta en tupplur hehe.. men va ska man göra är man trött så är man hehe.... så jag svarar på era kommentarer senare harre!

I'm gonna live my life no matter what, we party tonight

Hej bloggen (hehe intern skämt)
Nyss käkat upp matlådan med tacopaj (så sjukt gott!!) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog dra och handla om en stund, har inte så mycket hemma just nu, men får se om jag väntar med det tills Niklas kommer hem :)

I natt hade jag en as skum dröm, trodde jag var med i bigbrother och min mikrofon försvann! och jag hitta den inte, så när jag vakna var min första tanke "JAG MÅSTE HITTA MIKROFONEN!" haha man e ju bra wrickad ibland hehe..

Btw hur många av er spelar Temple run?? jag har börjat med det nu när den kom till android och är helt fast, as kul, men har läst att det är svårare på android än vad det är på iphone, nån som har testat båda som märkt nån skillnad?

smoooky

lekte lite i photoshop hihi

bullar, mumms!

Gjorde ju bullar förra veckan med millus, glömde lägga upp bild på dem, men här kommer dem! :)

ska dra å lägga mig!

Tänkte dra mig till kojs nu, sambon ligger redan och snarkar där inne. Han somnade när han skulle värma upp mig som frös, sen sov han helt plötsligt. Stackarn inte lätta att hålla sig vaken när man börjar jobba så tidigt som han. Sen har han ju oxå varit världens underbaraste och plockat så det vart fint i lägenheten och lagat mat! han är bäst min karl! :)
Är inte trött riktigt än får väl kolla tv4 play i mobilen o se om det finns nått roligt program att kolla på.
Imorgon ska jag till vårdcentralen en sväng sen får vi se vad jag ska hitta på.. Ha det så bra! god natt!
släpper man aldrig loss tycker jag man är rätt stel... här får ni en störd bild på mig! den bjuder jag på ;)

awesome! så sjukt sexig!

såg en as snygg person med as bra klädstil.. eller vad tycker ni? ;)

Idag is a gooood day!

Idag har det varit en väldigt bra dag!
Först gick jag upp vid halv 6 för att skjutsa bror min till tåget, han har vart här och hälsat på i helgen.
Sen åkte jag hem och sov en stund till hehe.. sen kom bästaste Millan förbi, vi kollade lite på karatefylla och big brother.
Sen drog vi vidare till Barrow och hennes familja, fikade micro kladdkaka, mumms! snackade och ahde allmänt trevligt.
Jag drog hem, vi hade ju svärmor över på middag och det vart tacopaj, awesome! Sjukt gott! Fick dessvärre migrän anfall och fick lägga mig och dö en stund, men nu är det lite bättre så jag passar på att blogga. ohyeaah!
Hur har eran dag varit?
puss å kram!
påskliljorna lever fortfarande hurra!

baknings tips är välkomnat typ nu!

Jag är baksugen som vanligt vill baka baka baka hehe, men har lite ide torka just nu så om ni har några tips på nått jag kan baka vore det kanoners! tackar tackar :)

XD den kända rubriken från NA!


en liten dikt.

"Roses are red, Violets are blue. Faces like yours, Belong in the zoo. Don't be mad, I'll be there too. Not in the cage. But laughing at you."

nu går jag! sa pojken och försvann

Ja ni kära bloggläsare, här hänger det inte mycket märker jag, sorry.. Ska inte lova att jag ska bli bättre men ska försöka! Tycker ju faktiskt att det ätt kul att blogga :) Millan och jag har kommit på en vlogg idé så maybe maybe kommer det upp en vlogg inom en snar framtid, kan säga att 80-talet kommer tebax Hehe.. Vart på fotboll ikväll ösk vart bra sista 25 minutrarna innan det ska vi inte ta upp, och för mig gör det inte så mycket eftersom jag håller på djurgården mohaha.. En sak var säkert och det var att jag frös nått sjukt mycket!! Buurrr... Ne nu ska jag försöka sova ska ju skjutsa bror till tåget tidigt imorgon bitti, vi hörs! Ha de puss

RSS 2.0