kråkan är klumpig och kraxande svart om en stund är den alldeles död

tjo hej people!
Idag har jag varit och handlat god saker som jag tog med till lea, där jag spenderade kvällen då niklas och simon hade kålpuding kväll, jag tyckte det lät bättre med taco kväll hos lea och lisa (och dem tre katterna, vilket dem inte vill döpa nån av dem till pumba, förstår inte varför :p )
Som sagt har varit hos linnea ikväll och käkat tacos, mumms, tröttnar nog aldrig på den maten :)
Sedan spelade vi även lite wii (aj min träningsverk ;) ) och checka en fiilm, possession hete den, en typ psykisk film eller vad man ska säga, en sån där tänkar film helt enkelt ;)
Den var helt okej, jag lyckades lista ut hur det låg till vilket kanske inte är så kul, eftersom i tänkar filmer ska man få ett "aha" moment,, men tyckte den var bra ändå :)
Sen vart det hem för att skjusa hem simon, men lyckades slockna en stund i soffan, eller jag menna jag tog en powernap hihi..
Nu är jag iaf hemma och bloggar om daga, med ett tangentbord som har sitt egna lilla liv, awesome.. Ska väcka karln min så han vet att simon har åkt hem och att han kanske ska lägga sig i sängen och sova ist, thats my man!


Dagens låt
Flickan är liten och hennes hår är så ljust
o hennes kind är så flämtande röd
kråkan är klumpig och kraxande svart
om en stund är den alldeles död

Men flickan, hon springer för livet
hos en skadskjuten fågel i famn
hon springer mot trygghet och värme
för det som är riktigt och sant

O hon springer med tindrande ögon
hon springer på taniga ben
för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent


whats colder then cool? icecold!

Idag har det hunnits med massor.. Först lunch på stan med mormor, sen present köp till Svärmor. Sedan hämta niklas för att åka till Svärmor och fira hennes födelsedag. Sen en sväng till kusinen för att hjälpa hans dotter med att skaffa blogg, sen Svärmor igen, sen hem - maxi för att handla och nu sitter jag hemma på skithuset och bloggar... Vilken dag! Men kul har det varit... Imorgon blir det träna :) hoppas på fint viktresultar på måndag tjohooo

Trääääning

Har varit å tränat på friskis och svettis med nicke picke... 70 minuter vart det, rent styrkepass, så träningsverken i armarna kommer nog inte må bättre imorgon.. men sjukt skönt att träningen är igång igen :) Annars har jag Städa hela lägenheten, lagat amerikanska pannkakor (bild kommer någon dag) och slappat, eftersom huvudvärken först inte ville ge sig förrens fram på kvälla.

Imorgon blir det träffa Mormor på stan sen blir det firning av svärmor som fyller år.. tjarå!

migrän jag hotar dig om du inte försvinner

Ni kanske förstår att jag har migrän, känner mig svimmfärdig och mår illa inte kul! Annars har dagen varit bra idag :) hade matte med Tesso på förmiddagen, sen tvättade jag och umgicks med millus, Najs! Sen kom niklas hem och jag lagade en as god pastasåd (en av de maträtterna jag äger på hihi) sen vart det kolla på walking dead, bra avsnitt faktiskt! vi drog till maxi och handla. Sen prata jag med mamsen i telefon, sedan vart det how i met your mother och ett avsnitt av jersey shore :)

har snackat med pappa min idag med som har det bra i trysil, jag sa att han får ta det lungt på skidorna så han inte skadar sig :) det var kul att höra hans röst... Nu ska jag dö eller jag ska blunda och somna och förhoppningsvis vakna utan migrän, det håller vi tummarna för.. Tack o hej!

med lea pea

Fick tråkigt så idag lekar jag en stund med Leah,, vi ska snart ut på promenad, och sen ikväll ska jag till gymmet och träna :)

Niklas mästerkocken

Den as goda planksteken Niklas bjöd mig på i Tisdags på alla hjärtansdag

Millans mästerverk

så här snygg v art jag efter att millan fixade mig till niklas och min 1års dag :)

facerape experterna

Hahahaha Svärmor tappade glasögonen då fick jag och niklas världens chans att facerapea henne, och det utnyttja vi till max! Jätte kul när hon inte såg vad vi skrev förens glasögonen vart lagade igen mohahaha!

helg!! :)

igår var det tacomys hos Bello som har blivit 22, vi hade jätte kul med massa skratt och skön sång! :) vart även en och en annan video på mig som kanske inte är helt okej, en kanske hamnar här på bloggen :) Idag har jag mått halv bra, har varit illamående hela dagen, inte okej!

annars har det inte hänt så mycket idag, varit och handlat ikväll kommer Svärmor hit på middag bli rackelet ska bli Najs.. ska fixa lite bilder till bloggen imorgon med..inte bra med bara text.. A vi hörs puss o kram

la pampa

Idag vart det restaurang, la pampa.. Jag tog husets plankstek, det var mos och fläskfilé och kokta grönsaker till med bearnaisesås till det var mums.. Har haft en riktigt bra dag idag :)

härliga torsdag

Linnea är här och Millan kom precis hit oxå :) idag vart det lite nostalgi när jag och lea åt grandiosa orginal som vi jämt åt förut.. Sen har det varit paket inslagning till niklas present han ska få idag..är lite nervös om han kommer tycka om den eller inte men det tror jag :) nu ska jag veta social med la friends

1 år <3

Idag är det ett år sen jag och niklas vart tillsammans officiellt. Kan ni tänka er ett helt år! Ett år fyllt med värme och kärlek... Under detta året har jag bott på 4 ställen, var av 2 som sambo med niklas. Jag har varit på gärdes rally och hårdrocks festival för första gången. Jag har bott i egen lägenhet, träffat en massa nya människor. Ett helt fantastiskt år har det varit.

jag hade aldrig trott att kärlek kunde vara så här underbart som det är.jag har vetat att det ska vara helt fantastiskt, men så här hade jag aldrig kunnat tänka mig!! Jag älskar niklas nått så otroligt mycket och vi har det så fantastiskt bra tillsammans! Han gör mig alltid glad, får mig skratta även när jag är sur.han lyser upp min dag så otroligt mycket, han är så mycket mer än vad jag någonsin skulle kunnat hoppas på! Han ger mig fortfarnade fjärilar i magen när han kysser mig eller när han säger att han älskar mig. Jag vill vara med honom resten av mitt liv!
Niklas jag älskar dig med hela mitt hjärta och detta året har varit det bästa i mitt liv! Ser fram emot flera år till med dig! <3

somna om eller gå upp?

Skjutsa niklas till jobbet för en timme sen, och nu har jag fastnat i ett spel på mobilen. Är rätt trött med ändå små pigg.. Hmm är det värt att somna om i 3 timmar? Egentligen inte för jag kommer vara tröttare då, men det är ju så sjukt skönt att sova :) nu släcker jag lampan och susar liten stund till innan jag ska upp och in i duschen, måste ju vara fräsch när linnea kommer ;) sov gott på er!

safe house

Idag har jag, niklas och simon varit på bio, safe house var det, en riktigt bra film om jag får säga det själv (och det får jag ju för det är ju min blogg hihi)

på dagen har jag inte gjort så mycket, sov till 12 för kunde inte somna på natten, somna vid typ 5, mådde illa och var allmänt pigg.körde lite hänga gubbe på mobilen ist hihi... Efter sovandet så åkte jag och handla lite innan niklas kom hem då det var sallad till kvällsmat och sedan bio... Sen drog vi hem till Svärmor som jag skrev tidigare. Fick massage vilket behövdes, rena lyxen om jag får säga det själv :)...när jag har fått ihop lite pengar sen ska jag gå iväg på massage hos maria, henne kan jag tipsa om hon är här duktig, henne rekommenderar jag verkligen! Kommentera om ni vill ha hennes företags nummer, marias massagevård har jag för mig det heter. Hon är min kusins fru :)

imorgon blir det äta på La pampa med niklas för att fira 1 år som par :) och på dagen kommer linnea förbi, ska bli riktigt Najs! Ha det!

i lördags

Skulle ju skriva om lördagen lovade jag ju i söndags, bättre sent aldrig eller? :p
så vad hände? Jo jag niklas simon VP och holm drog ut till strömpis och hade det trevligt. Väl när vi är där kommer raw comedy club in på fest och markoolio, så vi hälsade på dem och snackade lite, inte varje dag en stor del av svenska humor eliten är precis bredvid mig ju hihi... det vart dans, markoolio gjorde "the markoolio dance"för oss, awesome! Jag träffade jätte många jag kände vilket var mycket trevligt :) isabelle och natta kom framåt slutet vilket var as kul. Sen var fia där med hennes kompisar, sen var det massa gamla klasskompisar och bekanta som jag snackade med :)
för att summera det hela så hade vi en jätte bra kväll med massa skratt! :) lyckat kan man säga!

det var allt, hare bra!

hos Svärmor susanne

Tar en paus efter bion med att få lite massage för att mjuka upp ryggen och snacka skit..Najs

kan inte somna, så bloggar ist

Va svårt det ska vara och somna idag då... så gör ett inlägg här..

Hänt idag då, jo idag när vi vaknade var det så fint väder ute ssl vi tog oss en promenad upp på stan och käkade bakad potatis på hällz.... Sedan traskade vi hem till Svärmor och snackade om lördagen och allt annat som kom upp i huvudet. Sen ringde Millan, så hon hämtade upp oss så drog vi hem. Käkade lite chips och ostbågar och drack dricka, snackade och skrattade och hade allmänt trevligt.. när Millan åkte hem slå var vi as trötta så vi la oss och sov en stund. Sen drog vi till Galejan och simon, jag var as sugen på kebabrulle :).. Vi kollade ett avsnitt av criminal minds innan vi drog oss hem igen. sen vart det så ska det låta och lite sappande mellan kanalerna. Sen av med smink tandborstning och lägg dags. Och jag kan inte somna! Där av detta extremt ointressanta blogg inlägg. Imorgon kommer historien om lördagen med markoolio och raw comedy club :)

fredags mys

Ikväll är det fredags mys med tesso och millan :) like it like it... Niklas är här med o snart kommer hans kompis VP med :)

inge alla hjärtansdag i år?

Röv läste precis att det inte är alla hjärtans dag i år... Logisk uträkning 14-02-12=0 så var det med de, tror jag ska fira iaf hihi

kvällen i ord

Ikväll la bilen av, den funkar inte batteriet har gått sönder och börjat läcka, så vi fick ta svärmors bil...när vi kommit iväg på vägen så drog vi till subway först och käka för att sedan dra till niklas mormor och morfar för att hämta ägg och fika lite...
sedan drog vi vidare till lindberg och fia och snacka med dem och kokade på sveriges värsta bilförare, helt sjukt att dem har fått körkort... Nu ligger jag med smärtstillande och försöker tänka bort smärtan....ska mysa med niklas nu tjaooo

rygg jävel

Ryggen gör så in i helvetes ont! Kan inte ligga kan inte stil kan inte sitta vet inte vad jag ska ta mig till! Smärta bort nu jag hotar dig!!

klockrent söt


KAN INTE SLUTA SKRATTA!!!


färdig bakad (hehe)

Det jag bakade var... wait for it!!.....
...
..
..
....
....
....
.......................

Lager 157

Var på lager 157 i söndags med Niklas, köpte tre par leggings och en tröja, ni ska få bild :)

Här bakas det

Fick lust att baka, men vad jag bakar får ni inte veta än, ni kan bara få gissa ;) men det går bra än så länge iaf haha

trött och verk

Tycker inte om när jag är jätte trött men inte kan somna för att det gör ont! Då blir jag sur hihi... Men ska försöka somna om nu iaf. Tack hej!

händelsefull dag

Vart inte mycket bloggande idag inte...har haft mycket för mig så glömde bort helt enkelt Hehe... Idag har jag städat, diskat, tvättat och lagat mat (vuxen i know) sen har jag bablat i telefon, varit på fika hos simon och kollat på tv hos Svärmor. Har sökt ett jobb, pillat naveln.. Garvat har jag gjort med... Varit sur på olika saker varit glad för andra..känt mig nere när hjärtat inte gjort som jag velat, känt mig lycklig för jag har den bästa pojkvännen jag älskar så mycket.. Haft en fram och tillbaka dag och är riktigt nöjd med resultatet av dagen... Jag älskar mitt liv med niklas <3

Hoppas hinna med lite mer bloggande imorgon innan vi drar iväg till hans mormor och morfar för att sedan dra till lindberg och fia. Har btw kollat på första avsnittet av las vegas idag hos simon, sjukt länge sen jag såg den serien...

nej nu ska jag pussa på niklas innan han sommar för djupt.. Hoppas ni haft en bra dag ni med!
Puss och kram ät banan

kväller

Avslutar dagen med tvättid och kanon huvudvärk, känns väl sisodär om man får säga det själv...
idag då vad har hänt? Jo jag har tyckt synd om mig själv, har legat halva dagen i sängen och plöjt igenom några serier och en film... Vart nya footloose, var faktiskt riktigt bra, bättre än förväntat eftersom jag inte har tyckt om originalet, positivt överraskad, det gillas!!
sen kom niklas hem och Millan kom där strax efter. Är hon bäst eller är hon bäst? Hon läste att jag hade ont i ryggen så hon kom hit med prinsesstårta till lilla mig! Helt underbart!
sen hade vi tvätt och jag övertalade min käre sambo att åka till ekershallen med mig och köpa sallad till kvällsmat.. Mums...sen vart det en snabb titt hos Svärmor för att hämta matlåda till niklas.. Sen hem ta hand om tvätt, käka och kolla på tv och nu sov dags.. niklas ligger redan och snarkar här bredvid mig, ska krypa upp i hans varma famn nu :) Btw skriver från mobilen så vissa ord kan min mobil ha rättat av sig själv, så ser nått konstigt ut är det därför...skulle tillexempel skriva ordentligt och den skrev legosoldat ist...men det är ju typ samma sak eller? Any who.. God natt! jag hoppas på en bättre natt i natt... Over and out

börjar att bli sjuk... eller redan är?

Usch i natt var det inte lätt att sova, ena stunden var jag för varm nästa stund frös jag, låg bara och vred och vände mig hela natten och vaknade hela tiden.. näsan trycker och snorar, halsen har börjat värka och kroppen har ingen energi alls i sig, och jag mår smått ila hela tiden... helst vill jag att allt bara ska slå ut så man blir jättte sjuk nån dag och sen frisk än små sjuk länge... det värsta är att ryggen gör förbannat ont nu med pga att kroppen e lite nerbryten... ne nu ska jag sluta klaga... men nu vet ni hur läget är!
tjola hopp

egooo


Lata söndag

Idag har jag och sambon min haft en extrem lat dag! Vi har bara legat och degat, vi har varit iväg en gång idag för att hämta våran hemmanyckel som simon hade och sen så hade vi besök en sväng utav Robin som var här med Billy (the dog) och lilla vincent.
Sen har vi kolla på film.. Gran torino, jag trodde jag hade sett den men det hade jag vist inte, och jag hade verklig missat nått.. för fy sjutton va bra den va..... Stort plus till den!
Tog några ego bilder igårr, har inte lagt in dem på datorn än så ni får vänta tills imorgon med att se den.. då ska ni få se hur nya luggen ser ut ;)
Igår hade vi det jätte kul, vi dansade och snackade och hade det allmänt bra :) inget bråk :D !
Imorgon ska jag försöka komma iväg och träna, ljumsken har varit lite öm senaste dagarna och blåmärket har inte riktigt gett sig än så tror det får bli på kvällen jag tränar så kroppen  hinner komma igång och så innan :)
over and out

..Partay

Ikväll blir det förfest hos oss och sedan utgång, men det blir en lugn utgång för min del, ska ta det lungt för hjärtat skull (så mamma du behöver int eringa upp och läxa upp mig :) )
Dem som kommer är Isabelle, Millan, Lea och Simon... kommer bli en skoj kväll... Kul iaf att det är sånt folk så man vet att bråk är det inte ens frågan om haha.... Niklas kommentar förut, va skumt det är, jag är inte orolig för att nån ska börja bråka, det var länge sen hahaha...
Nej nu ska jag snart börja göra mig i ordning så man blir lite snygg till kvällen ändå... Bjuder på en gamal party bild på mig hehe

Melodikrysset!!

Nu ska vi köra melodikrysset! Lets gooo!

creapy

När jag och Lea upptäckte den skit läskiga/äckliga gubben bakom vart det extremt creapy!

john blund here i come!

Dags att försöka somna, det är ju faktiskt en dag imorgon oxå :)

Får se om man vaknar innan 10 så kan lösa melodikrysset, niklas var ju orolig att vi skulle försova oss men jag tyckte inte vi behöver ställa klocka . Det blir för stor pensionärs varning..är vi vakna då är vi :)
så god natt folket hörs imorgon ifall jag inte har dött av köld från niklas fötter som han precis körde in under mina ben burrr

Harald and Kumar

Kollade prrecis på en hel sjuk film, fast vad skulle jag förväntat mig av en Harald and Kumar film egentligen??
Filmen var helt sjuk och extremt rolig... för er som gillar lite tvistade "tonårs" filmer och har sett dem andra se den nyaste "a very Harald and Kumar christmas", ni kommer gilla den skarpt haha :)


Kort sumering av filmen...

Harald har "växt up" och stadgat sig, fru jobb villa... men Hans svärfar är inte så förtjust i honom, och Harald försöker göra allt för att göra honom nöjd, vilket inte är det lättaste jobbet...
Kumar röker fortfarande på som aldrig för och kan inte riktigt växa upp.

Julafton kommer och Kumar får en nyhet han inte riktigt kan hantera på ett bra sett, och samma dag dycker även ett paket upp utanför hans dörr som är adresserat till Harald, som han inte har träffat på ca 2 år.
Kumar åker till Harlad för att lämna paketet, och träffar Harald som är mitt uppe i att pynta den perfekta grannen som hans svärfar har odlat själv.
Här börjar allt att gå fel. Grannen brinner upp och Harald har bara några timmar på sig att hitta en ny likadan grann så svärfar inte ska märka något...
Filmens innehåll är sedan om alla galna saker dem råkar ut för i jakten på den perfekta grannen... Den är hur flippad och rolig som helst!


Som sagt gillar ni den här sortens film lär ni se den, ni kommer inte bli missnöjda!




fläskkorv here we come

Nu har vi beställt en köksmaskin så nu kan det bakas och göras korv och allt annat man kan med en sådan :) as nöjda.. hoppas den inte har för lång leveranstid bara... vill ha den nu ;)

chill hehe


skrattar tills magen värker


Vampire diaries

Nu blir det att kolla på vampire diaries efter för många timmar här hehe.. sambon ligger och sover i soffan till musikdvdn han skulle kolla på, så ist är det jag som tvingas lyssna på metal... så nu tar jag min data till sovrummet och kollar där ist.. så får han ligga här i fred hehe
over and out

Filmtips från mej till er!

första filmen är Dream house vilket är en psykologisk thriller kan man säga, en spännande film som du får ha huvudet på skaft för att hänga med i svängarna, jag tyckte den var riktigt bra.. Daniel Craig är med i den vilket ger den plus, för jag tycker han är en grym skådis.
trailer
Nästa filmtips är real steel.. tror de stavas så... trodde inte jag skulle gilla den först en jag tyckte om den.. den var inte alls som jag trodde den var fin, lite action och hade fint budskap
orkar inte lägga in trailer de får ni leta upp själva ;)
Mer filmtips kommer :)

..picturs..

2 bilder från Nyår och en på millan från vårat galna knäckbak hahaha

Jag och Bello
Jag och Bergie
Och min bästaste Millan <3 hade ingen "normal" bild på oss från nyår hehe

seg

Har inte klivit upp ur sängen än.. Jag fastna vid ett spel i morse och somna inte om förens nio igen ooppss kanske skulle gått upp ist? Om en timme ska jag hämta niklas får se om jag tagit mig upp än då Hehe

Hörs sen!

Natthumor.. men även dags humor :P


extrem kyla!

Det var ju inte något kallt ute och i bilen nu när jag skjutsade niklas till jobbet! Trodde nästan att jag skulle frysa far vid ratten... Det gjorde det inte bättre heller att vantarna i bilen som jag tog på mig för att resten var kall, var iskalla dem med jiippii
Nu ligger jag och små skakar under mitt varma mysiga täckte och ska snart somna om... Önska bara att min varma karl skulle ligga här med och värma mig suck!
Men det är ju iaf fredag idag och det är ju fett Najs, eller vad säger ni? hare bra i kylan! Dags att ZZzzzZzZzz

nostalgi!

Kul att man hittar nokia 3310s snake spel på android market...då kan man ju verkligen sova! Not jag bara måste slå rekordet...nostalgi att telefonen ser ut som 3310 på displayen så man kör som för...kan inte flytta spela nu!

en bild säger mer en 1000 ord!!


hahahahahah


Nytt möblemang i hallen


this is me... over and out


Törsday

Idag kom Tesso över för lite mattelektion.. försöker få igång min mattehjärna som är lite seg i starten ibland iaf väldigt seg när det kommer till division... fy sjutton!
ett par timmar senare så kom millan förbi med... vi for till maxi och små handla lite som behövdes till kylskåpet (typ pepsi max ;) )
Sen kom även Niklas hem och Simon och då vart det Sunes Jul på tvn, för jag behövde tat lite lungt efter att jag slagit i huvudet (igen)
Sen skulle jag och Niklas försöka oss på att baka bröd tillsammans med en publik... gick ju så där.. första smakade o gräddad deg mjöl men andra vart bättre efter vi stoppa in den i ugnen en stund till.. vi får helt enkelt göra ett nytt försök nån annan dag :)
peace out!

Gör ett nytt försök... igen

Okej nu har vi fått internet in the house så nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen.. många har ju klagat på min extremt dåliga updatering...
Nu ska jag alltså försöka på nytt för att glädja er läsare :) vi får se hur detta går...
Som vanligt kommer inläggen handla om vad jag gör och även om filmtips eller filmer ni ej borde se tips kanske... vem vet... önskar ni nått som jag ska skriva om  får ni kommentera detta så ska jag försöka uppfylla detta :)
Mitt första vanliga inlägg kommer upp om en lite stund..
Första får handla om hjärtoperationen kanske får se vad jag skriver...
tack o hej så länge

RSS 2.0