Harald and Kumar

Kollade prrecis på en hel sjuk film, fast vad skulle jag förväntat mig av en Harald and Kumar film egentligen??
Filmen var helt sjuk och extremt rolig... för er som gillar lite tvistade "tonårs" filmer och har sett dem andra se den nyaste "a very Harald and Kumar christmas", ni kommer gilla den skarpt haha :)


Kort sumering av filmen...

Harald har "växt up" och stadgat sig, fru jobb villa... men Hans svärfar är inte så förtjust i honom, och Harald försöker göra allt för att göra honom nöjd, vilket inte är det lättaste jobbet...
Kumar röker fortfarande på som aldrig för och kan inte riktigt växa upp.

Julafton kommer och Kumar får en nyhet han inte riktigt kan hantera på ett bra sett, och samma dag dycker även ett paket upp utanför hans dörr som är adresserat till Harald, som han inte har träffat på ca 2 år.
Kumar åker till Harlad för att lämna paketet, och träffar Harald som är mitt uppe i att pynta den perfekta grannen som hans svärfar har odlat själv.
Här börjar allt att gå fel. Grannen brinner upp och Harald har bara några timmar på sig att hitta en ny likadan grann så svärfar inte ska märka något...
Filmens innehåll är sedan om alla galna saker dem råkar ut för i jakten på den perfekta grannen... Den är hur flippad och rolig som helst!


Som sagt gillar ni den här sortens film lär ni se den, ni kommer inte bli missnöjda!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0