Höst

Tjo vi är hemma igen efter stockholms resan, skriver om den imorgon orkar inte nu,
Millan kom över med fika till oss när vi kom hem, tack darling!! :)  Nu ligger vi i soffan och bara slappar :) 
 
Älskar färgerna på hösten !!
 
 

el Stockholm

nu är vi på hotellrummet efter att ha gått upp och ner för Drottninggatan några gånger sen runt och hit och dit i gamla stan och runt på Hötorget och Sergel :)  vi har haft en underbar dag!! nu tar vi det bara lungt (behöver vila huvudet) så drar vi till Barkarby imorgon. skriver mer om resan när jag kommer hem! ha det puss

Rabatt till varje pris

Jag å niklas fyllde på vårat tvättmedel förråd igår för det var extra pris, känns som vi är med i tvprogramet "rabatt till varje pris" som går på TLC hehe
 
 
Vårat fina lager hehe
 

my head spins round and round

Igår skallade jag våran dörrkarm till lägenhetsförrådet, jag förlora kan man säga. Vart totalt däckad, började spy kunde inte stå upp å så vidare. Fick åka ambulans in till sjukan. Hjärnskakning here i come. Så därför jag inte har bloggat så mycket idag.. Fram till klockan kvart i 2 låg jag bara i sängen för allt snurrade så extremt att jag inte orkade stå upp. Sen på eftermiddagen har jag tagit det lungt.
 
Millan o tesso kom hit å vi åkte å köpte snacks å hårfärg, så ikväll har vi färgat mitt hår och bara tagit det chil. Försker kolla på tvn men måste kolla bort då och då när värken blir för mycket och huvudet snurrar för mycket. Det är bara jobbigt att sitta o skriva här..
 
Any who imorgon drar jag o sambon till stockholm för en lung helg tillsammans, ska bli skönt!
 
hårfärgning in action
 
My outfit yesterday

VARNING STARKA LIKBILDER! KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

Igår, den 27 September 2012 vart våran vän snigeln mördad!!
Igår vart Snigel ihjäl trampad! Snigel har varit våran vän dem senaste veckorna då han har bott utanför våran dörr, han har vandrat upp och ner för dörrkarmen i flera veckor, men nu har hans liv plötsligt tagits ifrån oss. R.I.P!! <3
 
Sista bilden på snigel i liv
 
Döds bilderna på snigel

27 September

Jag har länge funderat på vilket datum min älskade farmor dog på, har känts så hemskt att inte jag har kommit ihåg vilket datum det var. Och idag slog det mig! jag kanske kan googla hennes namn och hemort så kanske det finns i nått arkiv, och jajemän det fanns det så nu vet jag datumet och det är den 16 Augusti (2001 men det visste jag :) ) Så varje gång jag och niklas har "halvårsdag" så är det exakt samma dag som Farmor dog. Känns väldigt skönt att veta vilket datum det är, lättar lite i hjärtat för det har verkligen bekymrat mig, speciellt sista tiden då jag tänkt på henne väldigt mycket.
 
Min farmor och jag stod varandra väldigt nära, hon var min bästa vän! Så varje gång jag mår dåligt över nått eller nått väldigt bra har hänt så vill jag berätta det för henne, och då blir det lite jobbigt att veta att jag inte kan åka hem till henne eller ringa henne. I år är det 11 år sen hon dog men jag saknar henne fortfarande varje dag och varje gång jag ser kexchoklad ler jag alltid för mig själv och tänker på henne. (hon köpte alltid kexchoklad till mig när jag åkte hem till henne)
 
Pappa berätta på telefon oxå att i december skulle hon fyllt 90år min lilla farmor, så ska åka till hennes grav då och lägga lite blommor. Såg oxå att det är 30 år sen min farfar dog, jag fick ju aldrig äran att träffa honom eftersom han dog 8 år innan jag föddes, men många säger att min pappa är väldigt lik honom i personligheten så jag vet att jag hade älskat att umgås med honom med!  Jag fick ju iaf världens bästa låtsas farfar Gunnar att hänga med när jag var liten, honom saknar jag med ibland, saknar dem stunderna då jag kunde sitta flera timmar och bara kolla på när han målade :) 
 
Oj detta vart ett väldigt långt inlägg.. Det jag vill säga är bara att jag saknar dem som har varit nära mig farmor,
Gunnar, Royne och faktiskt farfar fast jag aldrig träffa han. Saknar er!! och jag vet att ni har det bra där ni är!
 
Farmor o Farfar
 
 
Farmor och jag
 

Deichmann

Hitta massa stövlar på deichmann som jag vill ha i vinter, kan bara inte bestämma vilket par jag ska välja, vill ha allihopa :) Vilka tycker ni?
 

tjo flöjt

Vart ingen träning på förmiddagen, jag sov typ inget i natt så behövde extra sömntimmar, förhoppningsvis blir det träning ikväll :)
 
Nu håller jag på att göra iordning mig inför jobbet, små glor på LA inc under tiden...
 
Talk to u later!

Dags att sova

Kom ut ut duschen för en liten stund sedan, nu håller jag på att packa ihop för kvällen, ska väcka sambon som har sovit i soffan sen halv 9 typ, hihi så söt!! Älskar verkligen den mannen, han gör mig till en väldigt lycklig människa <3 Nu är det bara 2 dagar kvar till lördag o elstockholmo :)
 
Imorgon på förmiddagen blir det träning med Tesso sen blir det jobb sen hem :) så ser min dag ut än så länge. Kom precis på att jag glömde åka å köpa smör förut så har inge smör till mackorna till frullen, rackarns, men aja folk har nog större problem än det hehe ;)
 
Ne nu ska ja få upp karln ur soffan o sen lägga mig å sova! sov gott mina fina små läsare :)
 
bild från valborg i år

Onsdag Onsdag

Tvätten är i torken, jag ligger i soffan och kollar serier... Först ut var sons of anarchy, sjukt jobbigt avsnitt ska inte avslöja nått för er som inte sett, men snyft!!
 
Sen vart det New girl alltid lika roligt som vanligt :)
 
Nu är det OTH som vanligt :)

Anki the cowboy

 
 
 
 
 
 
 
 


Brunch

Lyckades sova nån timme efter alvedonen började göra sin värkan, var skönt för nu är huvudvärken borta iaf :) 
 
Har nyss käkat bruch hihi vart gröt och köttbullemackor. mumma
 
Nu sitter jag framför One tree hill igen so talk 2 u later ;)

en sann vän ;)


fy fasen

Fryser, ont i huvudet, myror i benen och smärta i hela kroppen. Känner att detta är en väldigt bra start på morgonen! dessutom vill inte nässprayen funka o hostan lever sitt egna liv. Blir att vara hemma idag med så jag pallar jobba imorgon å på fredag sen är det Stockholm som gäller :)

Nej nu ska jag försöka sova bort värken, för Alvedonen vill ju inte funka suck ha det så länge!!

Style by Tyra

Jag vill ha den här jackan från Style by Tyra, så sjukt snygg!!!
 
 
Kostar 995kr, får jag bra lön denna månad så ska denna beställas hem, punkt slut!

You've got the words to change a nation


Kladdkaka och trevligt sällskap

Millan och Tesso kom förbi en stund på eftermiddagen så jag slängde ihop en Kladdkaka och bjöd brudarna på :) Däremot vart den inte riktigt färdig gräddad så den var väldigt kladdig hihi så det vart typ som glass med chokladsås hihi ;) Men god vart den iaf, jag älskar kladdkaka :)
 
Här har ni receptet:
2 ägg
3 dl Socker
1 msk vaniljsocker
4 msk Kakao
1 krd salt
1,5 dl vetemjöl
100 gram smält margarin
 
Blanda ägg och socker poröst 
sen blandar du i resten (använd inte elvisp blir inte lika kladdigt då ;) )
Sen in i ugnen 175 grader i 15-20 minuter tills du ser att den ser bra ut! :)
 
 
Nu har jag käkat kvällsmat vart potatismos o fiskpinnar, mumms, Niklas åt Ragmunk med stekfläsk. Jag tycker inte om Ragmunk så det fick han ha för sig själv ;)
 
Nu sitter jag framför sista säsongen av one tree hill och halv snyftar lite nu och då, riktigt bra sista säsong (har dock missat dem typ 4 senaste säsongerna) Men sjukt sorgliga avsnitt och spännande hihi..
 
Nej nu måste jag sluta skriva här o koncentrera mig på Tv... Ha det så bra! :)
 

Bruce Springsteen och Lady Gaga

Här får ni några bilder från några konserter jag var på i Sommras ;)
 
Bruce Springsteen
 
 
Och Lady GAGA
 
 
 
Här får ni en bonus oxå ;) på Raubtier och Europe
 

Tisdag 25 September

Idag har jag varit och stor handlat fick hela 140kr rabatt, TLC´s Rabatt till varje pris here i come!!
 
Klaga inte på hur jag packar, jag suger på att lägga i varorna rätt hehe
 
 
Idag mår jag inte toppen i kroppen så har på mig en glad smilies för att jämna ut humöret :)
 

 

mammsen och Pappsen

Saknar min familj nere i Karlskrona, det är inget kul att vi bor så långt ifrån varandra, men som tur är så finns ju mobilen ;)
 

Massage :)

Idag har jag inte jobbat så började rensa förådet och hjälpe mig vad mycket skit jag har sparat!! fast fick lite minnen down memori lane! Hittade gamla tidningar jag gjort själv, gamla foton och skolgrejor, lite kul faktiskt!
 
på kvällen drog jag till Maria på massage vilket var sjukt skööönt! Vill ni oxå få bra massage gå in på marias massagevårs hemsida den hittar ni HÄÄÄR Nu är jag mjuk och avslappnad i kroppen AWESOME!!
 
Nu sitter jag o sambon i soffan framför family guy, älskar den serien!!
 
Imorgon kan man kolla på nya avsnitt av How i met your mother!! :D Happy Happy! och på onsdag blir det Sons of anarchy och The new girl! going to be greaaat!
 
Hörs imorgon folket!
 

Studenten längtar tillbax <3

 

värme på tack

det är ruskigt kallt i vårat sovrum ny för tiden! det går bra när vi båda ligger i sängen men när sambon drar till jobbet blir det as kallt!! så nu ligger jag här med bådas täcke och försöker få upp värmen igen, letar snart fram en varm pyjamas tror jag!
ne nu ska jag försöka blunda en stund till hörs sen! :)

Naglarna fixade CHECK!

Fixade till naglarna idag, fick ett litet ryck på eftermiddagen och kände att dem behövdes fixas till vart guld, silver och fjärril på :)
Vad tycks?
 

Åppelpaj och Tv mys

Niklas och jag bakade ihop en äppelpaj och drog hem till hans mamma med den, den vart riktigt god (även fast några ingredienser fattades) sen med massa vaniljsås på muuuummms!! :)
 
Sen vart det massa prat och sånt med familjen Pettersson innan vi drog hem. Nu sitter vi i soffan framför xfactor och how i met your mother (kanal sappning :) ) har nyss käkat upp min  bens and jerrys, mumma ! fet dag idag men helt klart värt det!
 
Har eran Söndag varit bra!?
 

härliga söndag :)

sitter i soffan och bara slappar. Niklas har precis satt in köttfärslimpa i ugnen ska bli riktigt smarigt! :) sen ska vi baka äppelpaj :) mums ha en bra söndag!!!

Stockholm babe!!!

Nu har Niklas bokat hotell i Stockholm nästa helg så vi ska ha en lite romantisk weekend då :) längtar jätte mycket!! ska bli awesom! <3

sommarbilder

 
Pappa fotatde mig i Sommras när vi var på bröllop, här är några av bilderna han tog då! Han är så duktig min pappa riktigt stolt! Han har en sida man kan kolla på hans fotografier dem hittar ni HÄÄÄR!!
 

hungrig

Nu sitter vi här i soffan och börjar bli as hungriga och vet inte vad vi ska käka, är det nån som har nått tips tro??
 
 

regnet droppar på det gröna bladets yta

 

god morgon sverige!

Nu är jag uppe och nu är det lördag för hela slanten! Har inget inplanerat helt än får se vart dagen leder oss!

Vad ska ni hitta på idag?

Löv

 

hemsk natt

Inatt hade jag fruktsansvärt ont i mina leder, och frös massor så låg med hello kitty strumporna på hela natta :)
 
Hinner inte blogga mer, ni får kolla på två fina bilder så länge! tjaoo

egooo boooostar

Hemma efter jobbet nu, efter joobet drog jag iväg på ungdoms disco för att kolla hur det går till utifall jag kommer jobba på detr nån gång, och det var otroligt roligt!! :)
 
Nu ligger jag hemma i soffan och kollar igenom datorn lite och hitta lite ego bilder jag tänkte dela med mig av till er, gud va snäll jag är! :)
 

Ny dag nya möjligheter

Sitter och funderar på vad jag ska käka till lunch, hinner antagligen inte tillaga nån nu innan jag måste dra till jobbet. Alltså måste jag komma på ett ställe på stan att köpa mat på, vilket även kommer vara mitt i lunch ruschen så måste nog börja gå snart om jag ska hinna till jobbet i tid hehe ;)

Nej skämt åt sido är det nån som har nått förslag på utemat som inte är för fett??



höstrusk


kul att hösten är här och allt va det innebär! regn, blåst kallt och annat skit.. för min del tillkommer även ont i lederna så som fingrar, knän o armar osv vilket är en jobbig period men jag är glad att jag inte jobbar så mycket på dagis just nu för då märker jag av det mer, speciellt vid dragkedjor som ska upp och ner! det slipper jag tack och lov!
Nej hösten är ingen favo årstid för mig, inte vintern heller för den delen! Nej nu vill jag ha sommar igen tack!!!!
 
btw bjuder på en gammal bild saknar mitt röda hår lite grann, lite höst färg i håret! ha det fint idag hoppas ni inte regnar bort!
 

zZZzzZ

heeej ville bara säga att jag tror jag somnar om igen!!! är as trött! så god natt hörs om några timmar!

John blund kom hit nu!

sjukt svårt att somna, inte så konstigt när jag sov till klockan ett idag! men var helt slut pga den sketna förkylningen suck!
vill somna nu så jag kommer upp skapligt imorgon då jag ska jobba! även fast jag inte börjar förens klockan ett så vill jag komma upp i god tid....

så nu john blund kom hit!

ledig dag

Tjo hej idag vart det inge jobb för min del, sov mig igenom halva dagen typ kändes det som, himla skit förkylning att ta alla energi ur kroppen, men aja förhoppningsviss är den påväg bort nu (peppa peppa ta i trä)
Imorgon blir det jobb igen iaf och på fredag :)

Idag har jag varit på maxi och små handlat, köpte lite godis med var så sjukt sugen, sen ångrar man sig ju alltid i efterhand men så får de vara, var gott i stunden iaf hehe...

Sen har vi haft tvättid idag och kollar på nya avsnittet av sons of anarchy så SJUKT BRA serie !! älskart! rövigt när man kollat i kapp usa och man måste vänta en hel vecka för varje avsnitt dock (i-lands problem i knoooow) men surt ändå.

Ska försöka fixa en ny design till bloggen, får se när jag har lust och ork. kommer nog sitta och små fixa lite nu och då, så det tar nog en stund innan den nya designen och headern och sånt kommer upp. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig (alltid) för länge!!
tjao så länge!

host host nu är det höst!

här hostas det och snuvas fortfarande, väldans vilken långdragen förkylningen detta är! tummen ner för det!
idag har jag jobbat och det gick jätte bra, tycker verkligen om mitt jobb! helt underbart :)
imorgon har jag inte fått några tider ännu så får se om det kommer nått samtal eller om det blir så att jag ligger hemma och hoppas på tillfrisknande, vi håller tummarna!

kusinen kom förbi en sväng förut med, hjälper han att fixa med data grejor som lillkusinen kan :)

nu blir det mysa med sambon och sova ha det gött!

The Lucky one

Kollade på the lucky one för ett tag sen och gu vilken underbart fin film! en riktigt mysig tjejfilm som man ler och halv gråter vart annat! rekommenderar verkligen den filmen för er som inte har sett den!


Fredag lördag wooop woop


Halloy, long time no sea :) höhö
any who i fredags hade vi en "mini bf reunion" här hemma så vi var en del brudar från BF klassen här, vi åt snacks och drack och hade det mycket trevligt :) Kul att det var så många som kom !!

Igår städade jag här hemma och sen var vi iväg och handla och sånt som man måste göra.
Sen på kvällen kom Frida, Lindberg, Robin, Simon och Freddy hit. Mycket trevligt! vi snacka och drack innan vi gick ut. Vi hamnade till slut på Olearys där vi träffade på Isabelle, Andreas och Viktor så slutade med att vi hände med de sista timmarna och hade väldigt trevligt! Sen åkte vi hem och Sov och idag är det söndag! Och jag är väldigt glad idag! Har haft en underbar helg ! och nu väntas en arbetsvecka innan nästa helg igen men det gör inget för jag trivs jätte bra på mitt jobb!
Ha det!
 

RSS 2.0