BATMAAAAAAN!!!

Å jisses amalia va bra den var!! Se den!! det är allt jag har å säga nya "the dark knight rises" är så sjukt bra!!
Den bästa av dem alla tre, tvåan är riktigt nära men den här var snäppet bättre!!

Film myyyys!!

Igår kollade vi på film här hemma, millan var här oxå! :) vi gjorde hemmagjord pizza och kollade på handbollen (herregud vad spännande andra perioden var!! och jag som inte brukar gilla handboll! ;) ) Sen kollade vi på en film som hete project X en ungdomsfilm som var riktigt rolig :) sen vart det en mer seriös film "moneyball" hete den men brad pitt och jonah Hill, riktigt fin och bra film! rekomenderas tycker jag ! :)

idag blir det hem till nicklas och Frida på grilling.. vi ska ta med våran wook-grill-panna och wooka grönsaker i och fläskfile, blir mumma! :)
och så blir det nog kanske en cider eller två :)

gymmet idag! stooolt!

Idag har jag varit iväg och gymat och körde totalt slut på mig själv, en skön känsla, presade mig lite för att se om jag skulle klara eller inte, och jag dog ju inte så det gick ju bra!
Väldigt härlig känsla att komma upp i puls pga träning och kunna fortsätta än när hjärtfelet drog igång förr, väldigt skönt! Innan så fick jag ju sluta för hjärtat skena iväg så sjukt mycket men idag låg jag på högpuls pga att jag tränade hårt och inte ens då kom jag upp i puls som jag hade förr, lycklig och glad kan jag säga att jag vart! :)


Idag testade jag göra en ny maträtt som  jag hitta i en av mammas viktväktarkokböcker när jag var där nere, kassler- och vitlöksgratäng vilket var väldigt gott! krämig och go! Kommer göras fler gånger här hemma. Imorgon ska Niklas testa på att göra nån ny köttgryta får se hur det smakar, jag är ju inte så jätte förtjust i köttgrytor men det såg ut som att det var gott så det märker vi väl i morgon :)

Lea kommer hit imorgon med, ska bli kul var ett tag sen jag såg henne sist nu :) se om det dycker upp nått jobb imorgon men isf får vi ses på kvällen. Ska iaf bli kul att ses...

Ska försöka hinna med att se någon ny film imorgon med, var ett tag sen jag kolla på en film nu (typ en vecka sen ;) )
Hade så länge!!

4 Augusti

I lördags var jag och Niklas (och mina päron) på lousie och Gabriells  bröllop.. Det var Niklas första bröllop och första gången på Öland det var lite kul tyckte jag :)


Vigseln var fin och hade en rolig avslutning då dem dansade ut till Grease låten "we go togheter", ovanligt och riktigt skoj!


Sedan åkte brudparet iväg med häst och vagn och vi gick vidare till festlokalen.


Till förrät var det skagen toast

Till Middag var det Ölands Buffe (struts, rostbiff, kyckling, potatisgratäng tzatziki m.m)

och sen var det massa tårta och kakor och godis :)


Väldigt fint bröllop och lousie var väldigt vacker i sin klänning!


nedanför kommer två bilder på niklas och mig från bröllopet.

Semester

Nu sitter jag i mamma o pappas vardagsrum och väntar på lunch, skönt med hel semester då man kan bara slappa och ta det lugnt.
Imorgon blir det bröllop på Öland ska bli riktigt kul :)  idag blir det antagligen minigolf och stranden..
Btw tog jag årets första dopp igår :) det var riktigt skönt!!

RSS 2.0