Jul jul juuuul

På lördag ska vi julstäda här hemma och få upp nya gardiner och allt sånt kuligt :)
Har redan börjat lyssna på min jul playlist, slagit in julklappar och fixat alla julkorten som ska skickas ut :D
 
Idag ska jag iväg med millus till marieberg kolla julklappar och dra till ikea och köpa grejer till lägenheten maybe julpynt ;)
 
Nu ska jag klä på mig och sånt ku hehe
 
här har ni min jul spotify lista om ni vill lyssna :)
 

God dagens!

Det ligger kvar lite snö på marken idag, vilket betyder (som jag visst lovat niklas, eller han bestämde det åt mig) att jag ska sluta röka. Har typ 5 cigg kvar sen är det slut... Nu får vi se hur detta kommer gå men det går nog bra hehe
 
Imorse skrev jag upp mig på jobb sen tvär däcka jag igen, så sjukt trött! och då glömmer jag så klart att sätta alarm på mobilen (smart) och vaknar halv 12 med ett ryck och ser att mobilen blinkar, SKIT! (för er som inte vet får jag sms när jag ska jobba om tid och vart) paniken uppstod lite där men som tur var var det inte jobb.. Pinsamt värre det blivit då hehe
 
De va allt för nu puss

best PRANK EVER!!!!

Hade detta hänt mig hade jag skitit på mig, kissat ner mig och fått hjärtattack!!
 
Ni måste se!!!
 
 

funderingar

kan inte somna för jag ligger och funderar en massa, på allt å ingenting, på vikt på jobb å på filmer osv och på min stress. Jag är en väldigt stressad person tro det eller ej och jag "skadar" min kropp genom det tyvärr. .

detta året har jag gått igenom väldigt mycket, tex 3 hjärtoperationer och efter allt som har hänt har jag svårt att slappna av. måste bli bättre på det!
skriver mer imorgon detta vart rörigt behöver sova. ska jobba på dagis imorgon

sov gott!!trääning

Kom nyss hem från ett pass på gymmet, helt slut hihi sköööönt! Nu väntar jag på att millan ska dyka upp när som helst :) hörs ikväll :)

Dag 1

Första dagen har gått bra, åt lassange till lunch sen stor städa jag hela lägenheten, sen åt jag spaghetti o köttfärsås med massa grönsaker till kvällsmat och sen drog vi till gymmet i 45min :) Nöjd!!
sen vart det 2knäcke med ost o skinka när magen kurrade :)
 
hörs imorgon igen !fkl

Det här med bantning å så

Herregud vad jag är duktig på att börja banta o vara as duktig 2 veckor sen ba yäy gått ner 4 kg då kan vi ju käka as myckket igen, eller hur!!?? Nej precis man kan ju inte det tragiskt nog, vissa kan det men inte alla, inte vi med extra badringar ! Så nu tusan ska här göras ordentligt så det inte gör lika mycket i jul när man lägger på sig ett kilo eller två!  Beach 2013 here i come! eller snarare beach 2014 hihi..
 
Iaf jag gillar inte att skriva ofentligt så här, vet ju inte ens vem som läser den här gamle bloggen men any way, uppenbbaligen behöver jag en redig skospark i arslet!! så här kommer jag exposa mitt privata vikt och mat liv! antaglien as tråkigt för er men det skiter jag i hihi... Allt kommer förstås inte handla om detta, men viktresultat o vad jag har tränat ätit för nått hamnar i en kategori som kommer heta rör på dig fetto!!
Där kommer ni kunna trycka för att se hur det går för lilla mig, hoppas gärna på att ni lägger små fina peppkomentarer och kanske en å annan av er blir inspererad! 
 
Jag kommer köra viktväktarna, för det har jag gått ner med förut och jagag o sambon körde det i slutet av sommaren, och jag har gått ner 5kg o han 10kg när vi körde det !! so come on !! i can do this!
 
Så iafll nu vet ni detta kommer hända på min blogg och ni får gärna skriva nån kommentar på inläggen och om aag inte skriver om det på ett tag ge mig en käftsmäll eller nått o fråga hur det går så jag inte ger upp! Nu har jag ju er läsare  som håller koll på mig right!!
 
Allt börjar imorgon!  (btw ska försöka hålla mig till pepsi max bara på helgerna ! :S från och med tisdag peppa peppa!!)
 
 
tänkte lägga upp en helkroppsbild på mig varje fredag med för att kunna jämföra bilderna å se skillnaden, de vore väl lite kul :)

bajs

hihi mogen rubrik hehe men har glömt bort bloggen igen! sorry men har inte mått bara sista tiden så får ta nån dag här och skriva vad som hänt.. mer än att jag har förlovat mig då hihi :) ha det puss

förlovad :D
RSS 2.0